Menu
Nieuws

12-04-2017

Première Félicité + afterparty in aanwezigheid van regisseur Alain Gomis

Op 29 april organiseert CINEMIEN i.sm. BOZAR, Need Prod, RECOGNITION, MOOOV de première van Félicité.
Aansluitend op de filmvoorstelling verwachten we u voor een speciale avond « After-party DJ/VJ Autour de Félicité ».
Kom de reis naar Kinshasa voortzetten met beelden en klanken uit de film van Alain Gomis. VJ Kevin (collectief Minderz) en DJ Footrac (collectief Fumisteries) nemen ongebruikte rushes en klankmateriaal in beslag om een unieke en originele performance op te zetten op basis van de remixte muziek van de beroemde Kasai AllStars. Een uitzonderlijke DJ-VJ set om de beat van de Congolese hoofdstad te beleven. Daarbij krijgt u reproducties van foto’s en werken te zien van kunstenaars die Alain Gomis voor zijn film geïnspireerd hebben: : Bruce Clarke, Gastineau Massamba, Leonard Pongo, Mega Mingiedi, Kura Shomali…

Wanneer? za 29/04/2017 vanaf 20u
Waar? BOZAR, Ravensteinstraat 23, Brussel
Tickets: hier / ici

Meer over Félicité

1