Menu
Nieuws

27-12-2017

Nu in de bioscoop | THE WEDDING PLAN

De Israëlische regisseuse Rama Burshtein (Fill the Void) trakteert u op een onconventionele en uiterst charmante romantische komedie over liefde en huwelijk in de chassidische gemeenschap.

Nu te zien in
(klik op bioscoop voor vertoningen)

UGC – Antwerpen
Cinéma Aventure – Brussel
UGC Toison d’or – Brussel
Sphinx – Gent
Churchill – Luik
Caméo – Namen

Dertiger Michal (Noa Koler) is van plan in het huwelijksbootje te stappen. Haar verloofde is echter toch niet zo overtuigd van zijn liefde voor haar en verbreekt de relatie. Michal besluit verder te gaan met de voorbereidingen voor de bruiloft. Ze legt de datum vast en stelt zichzelf een deadline. Ze heeft een maand de tijd om een geschikte huwelijkskandidaat te vinden. Ze heeft de locatie, de trouwjurk, het appartement; nu nog de bruidegom. Ze roept de hulp in van een huwelijksbemiddelaar en ontmoet in korte tijd heel veel potentiële partners. Zal zij haar Mister Right weten te vinden? Als ze kort voor de bruiloft nog steeds geen bruidegom heeft weten te strikken, besluit ze maar op de Goddelijke Voorzienigheid te vertrouwen.

Bekijk hier de trailer.

Meer over The Wedding Plan