Menu
Nieuws

20-02-2018

Cobain in première tijdens de Berlinale

Afgelopen weekend beleefde de nieuwe film van Nanouk Leopold haar première in Berlijn. Leopold en de hoofdrolspelers Naomi Velissariou en Bas Keizer waren aanwezig.

De film werd overwegend positief ontvangen door de aanwezige pers.
“De cast en crew waren duidelijk onder de indruk van de laaiend enthousiaste ontvangst van de première in een grote, bomvolle zaal” aldus Het Parool.
Ook de internationale pers is te spreken over Cobain Screen Daily schrijft: “this well crafted -if somewhat slight- piece of impressionistic realism should only reinforce the directors reputation on the international arthouse circuit, if not quite push it to the next level”

Over de film:
De 15-jarige Cobain (Bas Keizer) loopt weg uit zijn nieuwe pleeggezin omdat hij zich zorgen maakt over zijn moeder Mia, die hoogzwanger is en een zwervend bestaan leidt. Nadat Cobain Mia dwingt om hulp te zoeken voor haarzelf en de baby, lopen de dingen uit de hand…

Op de foto: Bas Keizer en Nanouk Leopold.

Meer over Cobain