Menu
Nieuws

10-01-2019

Regisseuse Harry Wootliff is “rising star of 2019” dixit The Guardian

Elk jaar is het weer uitkijken naar de ‘rising stars’ van The Guardian. De toonaangevende Britse krant weet als geen ander het toptalent van morgen te ontdekken nog voor de rest van de wereld er erg in heeft. Het is dan ook met buitengewoon plezier dat we lazen dat regisseuse Harry Wootliff tot het selecte gezelschap van 2019 behoort. De reden voor deze selectie? Wootliffs hartverscheurende debuutfilm ‘Only You’, die Cinemien vanaf 27 maart uitbrengt in de Belgische zalen. Iets om naar uit te kijken dus. “An intimate, stingingly honest film driven by two extraordinary performances”. Dat The Guardian het gezegd heeft!

Over aanstormend talent gesproken: de twee “extraordinary performances” waarvan sprake, zijn hoofdrolspelers Laia Costa, die indruk maakte in ‘Victoria’, en Josh O’Connor, bekend van ‘God’s Own Country’ en binnenkort te zien als Prince Charles in het derde seizoen van de Netflix-reeks ’The Crown’.

‘Only You’: niet te missen dus!

lees het volledige artikel hier

Meer over Only You