Menu
Nieuws

09-05-2019

The Biggest little Farm te zien in PAKT!

Op 26 mei organiseert Cinemien samen met de creatieve hotspot PAKT, Tuinderij De Volle Grond en sterrenchef Nick Bril de avant-première van The Biggest little Farm in Spéciale Belge Taproom in Berchem. Naast een screening van deze prachtige film kan je onder andere ook genieten van een exclusieve rondleiding op ’t Dak van PAKT, proeven van heerlijk lokaal voedsel gemaakt door Nick Bril (The Jane, August) en Lieven Lootens (Aards Paradijs, Naturel), en je kinderen laten spelen op de kinderboerderij!

Koop je tickets hier: http://bit.ly/TBLFPAKT2605

De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij!

The Biggest Little Farm is vanaf 12 juni overal te zien in de bioscoop.

Meer over The Biggest Little Farm
Meer over The Biggest Little Farm