Menu
Nieuws

05-06-2019

5 juni Wereld Milieudag

Vandaag, woensdag 5 juni, is het World Environment Day! Is er een betere manier om dit te vieren dan met de langverwachte film ’The Biggest little Farm’? Wij menen alvast van niet. De film is een warm en hoopvol pleidooi voor meer harmonie met de natuur en meer biodiversiteit, broodnodig nu de VN pas bekend maakten dat maar liefst 1 miljoen verschillende soorten dieren en planten met uitsterven bedreigd zijn. ’The Biggest little Farm’ toont dat het anders kan, en vooral: de film doet dat zonder een belerend vingertje of doemscenario’s, maar met een inspirerend en emotioneel verhaal voor jong en oud.

Ontdek dit feelgood mirakeltje dus exclusief vanavond in avant-première op deze locaties:

– UGC Antwerpen (19u30)

– Cinema Sphinx Gent (20u00)

– The Roxy Theatre Koersel (20u00)

Veel kijkplezier!

Meer over The Biggest Little Farm
Meer over The Biggest Little Farm