Menu
Nieuws

12-11-2019

EFA nominaties voor System Crasher en And Then We Danced

De laatste en belangrijkste lading nominaties voor de European Film Awards, de Europese Oscars, werd bekendgemaakt.

In de hoofdcategorieën sleepten Cinemien films ’System Crasher’ (Beste Film, en Beste Actrice voor Helena Zengel) en ‘And Then We Danced’ (Beste Acteur voor Levan Gelbakhiani) verwachte, maar daarom niet minder verdiende nominaties in de wacht. De nominatie voor Helena Zengel is opvallend: zij is namelijk nog maar 11 jaar. Binnenkort speelt ze mee aan de zijde van Tom Hanks in diens nieuwe film, maar eerst kan je haar spraakmakende prestatie ontdekken in ’System Crasher’, vanaf 4 maart.

‘And Then We Danced’ loopt momenteel in de zalen.

De European Film Awards worden uitgereikt op zaterdag 7 december in Berlijn.

Meer over Privé: And Then We Danced
Meer over System Crasher (benni)