Menu
Nieuws

08-01-2020

Nuestras Madres genomineerd voor 6 Magrittes!

’Nuestras Madres’, het debuut van de Belgisch-Guatemalteekse filmmaker César Díaz, is de grote favoriet voor de Magrittes met maar liefst zes nominaties. De film maakt kans in de categorieën Beste Film, Beste Regie, Beste Scenario, Beste Debuutfilm, Beste Cinematografie en Beste Geluid. Het zijn de zoveelste adelbrieven voor deze aangrijpende film, na onder andere de prestigieuze Caméra d’or en SACD Award op het Festival van Cannes, de prijs voor Beste Cinematografie op het Filmfestival Oostende, de publieksprijs en prijs voor Beste Regie op het Filmfestival van Pingyao, en vele andere bekroningen.

De Magrittes worden uitgereikt op zaterdag 1 februari in Brussel.

meer info over les Magritte du cinéma

Meer over Privé: Nuestras Madres