Menu
Nieuws

01-04-2020

System Crasher nu kijken vanuit je zetel!

In deze tijden van social distancing bent u ongetwijfeld op zoek naar goede recente films die u vanuit uw eigen zetel kan bekijken. We geven u graag een duwtje in de juiste richting: het gelauwerde, veelbesproken en erg aandoenlijke ’System Crasher’ is nu te ontdekken op verschillende video-on-demand platforms. Via deze link staan alle mogelijkheden netjes voor u opgelijst: https://cinemien.biglink.to/SystemCrasher

Deze Duitse Oscarinzending werd onlangs nog op laaiende recensies onthaald. De Standaard, De Morgen, Humo, Metro en Het Nieuwsblad gaven de film allemaal vier sterren, en spaarden daarbij de superlatieven niet. Aarzel dus niet, en bekijk deze topper nu op een van de Belgische video-on-demand platforms.

Meer over System Crasher (benni)