Menu

Figlia Mia

De zomer van Vittoria, tien jaar oud, zal er een zijn van twee moeders om uit te dagen, te haten, lief te hebben en te vergeven. Verlegen Vittoria heeft een hechte band met haar liefhebbende moeder Tina. Maar hun rustige leven op Sardinië wordt volledig op zijn kop gezet wanneer het jonge meisje ontdekt dat het lokale feestbeest Angelica haar biologische moeder is. Wanneer Angelica gedwongen wordt om te verhuizen vanwege financiële problemen, vraagt ze om Vittoria te mogen ontmoeten. Tina is het hiermee eens, getroost door het idee dat de vrouw binnenkort de stad zal verlaten. Zoekend naar iets diep en onverklaarbaars, brengen Vittoria en Angelica steeds meer tijd samen door tegen Tina’s wil…

Bekijk de trailer

Info

Cast

Regisseur

Genre

Land

Geluid

DOLBY

Formaat

1.85 : 1


O.a. te koop op Bol.com

Bekijk de verkooppunten

In de bioscoop

In de media

 • De Filmkrant
  “Alba Rohrwacher speelt met verve de onaangepaste outsider in dit drama met thrillertrekjes over moederschap en het vuil tussen je tenen”.
  “Tegen het ruige en realistische decor van Sardinië schildert Bispuri een indringend emotioneel landschap waarin het draait om de geladen spanning en onderlinge reacties in deze ongewone driehoeksverhouding”.

 • De Volkskrant

  “Actrices Alba Rohrwacher en Valeria Golino zijn voortreffelijk als moeders, maar vooral de metamorfose van dochter Vittoria maakt indruk”.
  “Het lijkt wel of actrice Sara Casu in de loop van de film daadwerkelijk volwassener en wijzer wordt”.

 • Het Parool
  “Rohrwacher speelt Angelica empathisch en vol overgave”
  “Bispuri oppert dus dat meer losbandigheid precies is wat dit serieuze kind nodig heeft. Dat is een fijn, tamelijk origineel statement en bovendien een prima bodem voor het psychologische drama dat gaandeweg ontstaat”.

Trailer